breaking news

Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat lansează proiectul SCRIITORI RÂMNICENI, desfășurat în perioada martie-septembrie 2018.

martie 19th, 2018 | by centrulcultural
Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat lansează proiectul SCRIITORI RÂMNICENI, desfășurat în perioada martie-septembrie 2018.
Anunțuri
0

Doritorii, locuitori ai orașului, vor depune manuscrisele semnate, în perioada 15 martie-15 aprilie 2018, în format electronic (pe suport cd, dvd, etc), dar și în variantă scrisă (manuscris), cu diacritice (Times New Roman – 12, rândurile la 1,5) , la birou REFERENTI, persoana contact SORIN CALIN. Se admit toate genurile literare, neexistând limită de vârstă.
Limitele de publicare ale manuscrisului trebuie să se încadreze între 120 și 200 de pagini, pagini A5, fără fotografii care să încarce inutil materialul literar. Lucrările ce nu se încadrează în limitele de pagini și cerințele de redactare specificate anterior vor fi descalificate.
Vor fi publicate volumele care au valoare literară și ținută expresivă deosebite sau care au legătură cu istoria locală.
Vor fi premiate prin publicare și 3 volume pentru debutanți, indiferent de vârsta autorilor sau genul literar abordat.
În urma deliberării juriului, rezultatele concursului de manuscrise vor fi anunțate pe pagina de Facebook și cea oficială a Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu” în prima săptămână a lunii iunie 2018.

Nota : manuscrisele se vor preda fara prefata si postfata in cazul in care nu apartin autorului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *