breaking news

Spectacol de Mărţişor: Doamna şi specialistu’ 7 Martie 2012

septembrie 25th, 2015 | by centrulcultural
Spectacol de Mărţişor: Doamna şi specialistu’  7 Martie 2012
Spectacole
0

Pe 7 martie doamnele rîmnicene au râs cu poftă  la o comedie bună!
Piesa de teatru “Doamna si Specialistul” a garantat o seară presărată cu hohote de râs, iar florile oferite de primarul Viorel Holban au colorat emoţiile acestei speciale seri.

Comedia oferită drept cadou de 8 Martie de Primăria Rîmnicu Sărat doamnelor şi domnişoarelor rîmnicene a reuşit  prin dialogul savuros al personajelor principale – Catrinel Dumitrescu și Carmen Trocan să le poarte pe spectatoare printr- o gamă largă de emoţii.
Sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură “Florica Cristoforeanu” s-a dovedit a fi neîncăpătoare, iar surprizele le-au copleşit pe distinsele doamne încă de la intrare, unde câţiva tineri le aşteptau cu superbele lalele şi mărţişorul dulce oferite de primarul Viorel Holban şi senatorul Crist Bîgiu.

Emoţia doamnelor a fost creată de tema piesei de teatru despre care, pe scurt, ne scrie regizorul Radu Nechifor:

”Într-o noapte de revelion se întâlnesc singurătăţile a două femei. Nu au nimic în comun, le separă mediile din care provin, profesiile, tipologiile bărbaţilor pe care i-au avut alături. Totuşi, cu umor, reuşesc să treacă împreună peste un moment delicat al vieţii lor. Un spectacol pe care l-am gândit cu mult respect şi multa dragoste pentru două minunate actriţe: Catrinel Dumitrescu şi Carmen Trocan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *