breaking news

Miss Râmnicu Sărat 2011

septembrie 25th, 2015 | by centrulcultural
Miss Râmnicu Sărat 2011
Evenimente
0

Casa de cultură Florica Cristoforeanu şi TVSAT au dat startul primei ediţii a Consursului Miss Râmnicu Sărat 2011!

Super party la Râmnicu Sărat alături de Crush şi Alexandra Ungureanu! 16 finaliste s-au întrecut în frumuseţe şi spontaneitate la prima ediţie a concursului Miss Râmnicu Sărat 2011.
Alina Drăgan a fost desemnată Miss Râmnicu Sărat.

Vineri, 9 decembrie 2011, în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură s-a dat startul primei ediţii a concursului Miss Râmnicu Sărat 2011.

Lume bună şi un juriu extrem de ales: Maria Cruceru – MCA Comercial, Cristina Cîrjan –Fortes, deputatul liberal Titi Holban, Sorin Stan – ziarul Sensul Râmnicean, Roberto Trevisiol – Paradisul Înflorit, Vasile Ghorghiţă – Ateneul Gheorghe Pastia din Focşani, Gelu Ţurloiu- Geluval Stor, Ionuţ Iuga – consilier local. Spectacolul s-a bucurat şi de prezenţa primarului şi viceprimarului municipiului.
Un concurs de înaltă ţinută cu momente muzicale şi coregrafice, două parade de modă inedite în municipiul nostru şi un concert Crush şi Alexandra Ungureanu!

16 domnişoare din liceele Economic, Ştefan cel Mare şi Alexandru Vlahuţă au intrat în joc demostrându-şi farmecele şi spontaneitatea.
Ţinute frumoase, zâmbete şi emoţii mari pentru că sponsorii concursului au fost destul de generoşi.

Reprezentanţii firmelor Geluval Stor, Euro Plante, Criaso, Cofetăria Corina, MCA Comercial, Oriflame, Publicaţia on line Radar de Media, Magazinul Tineretului, Şcoala de Dans Step by Step, Şcoala de Zbor “Aripi Râmnicene”, Paradisul Înflorit, Clubul Idol’s, s-au întrecut în generozitate oferindu-le frumoaselor fete sume consistente sau cadouri surpriză.
Titlul de Miss Râmnicu Sărat 2011 i-a revenit Alinei Drăgan şi a fost răsplătită de către deputatul liberal Titi Holban cu un premiu de 800 de lei.

La proba de aptitudini frumoasele domnişoare au încântat publicul oferind frumoase momente de dans şi cântec.

La parada de modă, fetele şi băieţii echipei de modeling din Casa de Cultură au prezentat ţinute de zi oferite de magazinele de specialitate Anca Pârâială, şi Casa de modă Teodor Com, aparţinând doamnei Graţiela Bărbulescu care a oferit ţinute de Hot Couture.

“Cireaşa de pe tort”, echipa de modele pregătită de Anca Neculăiasa, a prezentat cele mai frumoase rochii văzute vreodată pe scena râmniceană, oferite de celebra Casa de Modă Geanina Punkosti. Coafurile fetelor au fost realizate de salonul de coafura Déja Vu din Buzău şi de Mihaela de la Salonul din Râmnicu Sărat.

Coregrafia întregului spectacol a fost oferită de Alina Stănciuc iar prezentarea concursului a aparţinut lui Cornel Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *