breaking news

Festivalul de muzică folk „Folksărat” ediţia II

septembrie 25th, 2015 | by centrulcultural
Festivalul de muzică folk „Folksărat” ediţia II
Evenimente
0

Festivalul de muzică folk „Folksărat” ediţia II  – 3 Mai 2012, ora 18.00

 

REGULAMENTUL Festivalului de muzică folk „Folksărat” ediţia II
Rimnicu Sarat, EDIŢIA a II-a, 3 mai 2012

1. Pentru ediţia a II-a, se poate participa la două categorii (secţiuni):

a)     Solişti folk;

b)     Grupuri folk;

2. Vârsta minimă trebuie să fie de 8 ani împliniţi la data înscrierii. Concurenţii vor înmâna organizatorilor o copie dupa buletinul /cartea de identitate în prima zi a  Festivalului.

3. Perioada de înscriere este  pana pe 3 mai 2012.

4. Preselectia participantilor se va face in data de 3 mai, orele 10.00.

5.Vor fi selectaţi maxim 20 de  concurenţi (solişti/grupuri folk). În cazuri excepţionale, organizatorii îşi rezervă dreptul de a mări sau micşora numărul de concurenţi, in conformitate cu ierarhia rezultată în etapa de preselecţie.

6. Concurenţii (solişti şi grupuri) vor prezenta în concurs două melodii folk.Cântecele prezentate în concurs trebuie să fie interpretate în limba română. sau in orice alta limba de circulatie internatioanala.pot fi creatii proprii sau ale altor cantautori. Pentru fiecare cântec prezentat în concurs, trebuie menţionat compozitorul şi textierul.

7. Ordinea de intrare în scenă se va stabili de către organizatori, prin tragere la sorţi, după finalizarea înscrierilor şi validarea participantilor. Din motive obiective, înainte de începerea Festivalului, participanţii  pot schimba între ei ordinea de intrare , dacă au căzut de comun acord între ei, cu acordul organizatorilor.

Informaţii suplimentare se pot obţine la  www.floricacristoforeanu.ro  sau la numerele de telefon: 0766.261.407 sau 0756.070.419 – persoană de contact Cornel Tudose.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *